2013

S*Lejoninnans 

Helig Birma

Nyheter!

2013

13-12-31 GOTT NYTT ÅR! Har uppdaterat Planer med en blivande partner till Ellie men först ska hon hjärt och njurscannas samt FIV/FeLV testas. Fanny väntar vi fortfarande på att hon ska börja löpa.

13-12-15Med stor sorg måste vi tyvärr omplacera Gilja :-( Läs mer här.

13-12-07 Fanny har testats negativt på FIV/FeLV så nu väntar vi endast på att hon ska börja löpa :-)

13-11-20 Nu finns det ny bild på Ellie, Fanny och Eddie på deras sidor. Har även blodgrupperat Ellie och hon är A/b (DNA).

Har av olika anledningar fått lov att skjuta fram planerna men nu ska jag endast FIV/FeLV testa Fanny och sedan vänta på löp. Ellie får nog vänta lite tll innan det är dags för henne.

13-07-13 Nu finns Fannys tilltänkta parter utlagd under Planer.

13-07-11 I helgen var det utställning i Gävle där både Fanny och Ellie fick sina första cert i klass 9 (Lör. och Sön.). Båda visade även väldigt fint temperament.

Har uppdaterat lite under Planer.

13-05-28 Har anmält Ellie och Fanny till Gestricas utställning i Gävle den 6-7 juli. Efter det är planerna att de ska få träffa en varsin kille ;) 

13-05-19 Nya bilder finns på Eddie, Fanny och Ellie. Se deras egna sidor.

13-04-04 Har uppdaterat Planer!

13-02-05 I helgen var Ellie och Fanny på utställning i Örebro. Fanny blev Ex 1 båda dagarna. Ellie blev Ex 2 på lör och Ex 1 på sön. Hon var även upp vid nomineringen men den knep en norsk skogkatt. Har även uppdaterat med nya bilder på deras sidor.

13-01-10 Nu har Gilja fått bli kastrat så nu är hon pensionerad från aveln.

13-01-05Nu har jag äntligen skickat iväg och fått tillbaka resultatet på Fannys gentest  Jag skickade iväg ett gentest för att fastställa Fannys färg då 2 domare på senaste utställningen menade på att hon var brunsköldpadda och inte chokladsköldpadda som hon är registrerad som.

Nu har svaret kommit och Fanny är Chokladsköldpadda!!! vilket jag sagt hela tiden. Känns skönt att ha rätt. Blir till att ta med gentestet som bevis på utställningarna framöver ifall det blir fler diskussioner om hennes färg. Är ju synd om Fanny skulle missa ev. nomineringar framöver också pga domares velan om färg.

Nästa utställning blir för övrigt den 2-3 Februari i Örebro